FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

divendres, 17 de març del 2017

Es presenten els actes d'una Magdalena repleta de pilota

El Trinquet Municipal de Castelló de la Plana va acollir la presentació dels actes de pilota valenciana programats pel Club Pilotari Castelló, el Patronat d'Esports, i la Creu Roja de Castelló amb motiu de les festes de la Magdalena.
 
El dilluns 20 de març a les 18.00 hores tindrà lloc la primera cita amb la pilota. Allà donarà el tret d’eixida la novena edició del "Trofeu Festes de la Magdalena", que presenta un cartell amb primeres espases de l’escala i corda. El torneig, que tindrà lloc al trinquet Municipal de Castelló, comptarà amb l’animació del concert del cantaor Pep Gimeno, el Botifarra, i posteriorment amb una partida professional de pilota valenciana de primer nivell.
 
Així, jugarà amb la faixa roja la parella formada per Genovés II i Dani, mentre que la faixa blava la portarà el trio format per Pablo de Borriol, Jesús i Bueno. La partida servirà per a poder tornar a veure en acció Genovés II després d’eixir d’una llarga lesió i assolir un gran estat de forma. També es comptarà amb la presència de Pablo de Borriol, l’únic jugador professional en actiu de la Plana, fet que sempre és un al·licient per als aficionats locals. I, a més, per acabar de rematar una partida de nivell, el trinquet de Castelló tindrà el plaer de veure una de les últimes partides de Dani de Benavites, un dels millors mitgers de les últimes dècades, que, a més, rebrà un reconeixement per part del Club Pilotari Castelló, ja que es retirarà a finals del mes d’abril, en finalitzar la Lliga Professional d’Escala i Corda.

foto de Enric Porcar Mallén.

Per continuar amb la festa, el dia 22 de març, dimecres, a partir de les 16 hores, al carrer Gràcia i Asarau, tornarà a rodar la pilota. Se celebrarà el "III Encontre entre Centres d’Atenció a Persones amb Malaltia Mental" i participen els centres del CRIS i Centre de Dia Acova (València), CRIS i Centre de Dia Sant Pau (València), CEEM San Lorenzo de Brindis (Massamagrell), CEEM Bétera, CRIS La Vall d'Uixó i CRIS Creu Roja, Habitatges Tutelats Castelló.
 
Paral·lelament, en una altra pista l'Escola Municipal de Pilota muntarà un taller d’iniciació al raspall per als xiquets i xiquetes. Tot seguit, i per concloure els actes de les Festes de Magdalena en tot allò referent a pilota, es jugarà la tradicional partida d’exhibició de galotxa entre pilotaris de Castelló, Xilxes i Borriana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada