FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

dimarts, 26 de febrer del 2013



Espectacular Partida de Pilota en Magdalena.

El proper 4 de març, en el Nou Trinquet de Castelló de la Plana, i en plenes festes de la Magdalena, dos grans partides de màxim nivell faran gaudir a tots els aficionats de la pilota.

            Ahir el Club Pilotari Castelló i el Patronat d’Esports amb la regidora al capdavant, presentaven la gran jornada de pilota que, de nou com cada any, es celebra el dilluns de Magdalena.
La jornada comptarà amb dos partides; la primera començarà a les 16:30h amb les millors promeses de la pilota, on  joves com Pablo de Borriol, Colau II de la Pobla de Vallbona, Javi de Massamagrell, i Victor de Meliana, ens faran gaudir de la força i l’entusiasme  del jovent.

Al voltant de les 18h començarà la partida de professionals, SORO III i JESUS contra ALVARO i FÈLIX, una de les millors partides que hui per hui és poden vore.

Durant la vesprada, el Club farà un homenatge a Manolo Martí, una de les persones que més han fet per la pilota en la nostra ciutat.

Amb l’objectiu de que Castelló puga gaudir del millor nivell de pilota, els membres del Club Pilotari Castelló, han aprofitat l’acte per convidar a tots els castellonencs i castellonenques a gaudir d’esta magnífica jornada. Per altra banda també han recordat que el dimecres a partir de les 16:30h en el carrer Gràcia (al costat de la casa dels Caragols) els membres del Club oferiran la tradicional “Partida de Galotxa al Carrer”, on també participaran els xiquets de l’escola de pilota.

Per últim el Club Pilotari Castelló ha volgut agraïr al Patronat d’Esports, l’esforç i l’ajuda que durant tants anys ha dedicat a la pilota.


Enric Porcar i Lluís Ramos
President i Secretari del Club Pilotari Castelló






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada