FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

divendres, 1 de maig del 2009

MAGDALENA 2009

Ací teniu un breu video-resum de les activitats organitzades pel Club Pilotari Castelló per a les festes de la Magdalena, de les que us fem memòria:

- Dilluns 16 de març
17:30 Pilota Valenciana: Gran partida de professionals: Colau, Natxo i Dani contra Álvaro i Fèlix, en el Trinquet de Castelló. Abans, partida de juvenils de la comarca.

- Dimarts 17 de març
17:00 Pilota Valenciana.
Partida d'exhibició de l'Escola d'Adults de Pilota Valenciana al C/Papa Lluna.

- Dimecres 18 de març
16:00 Pilota Valenciana. Partida de exhibició de Galotxa de l'Escola infantil de Pilota Valenciana i posterior partida del membres del Club Pilotari Castelló al C/Gracia.

A aquells i aquelles que ens acompanyàreu: MOLTES GRÀCIES i a la resta us esperem l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada