FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

Escola de Pilota

A la ciutat de Castelló l'oferta formativa és àmplia, si bé, respecte a la pilota valenciana portàvem una sequera de més de deu anys en escoles esportives municipals. Des de fa quatre cursos estem formant a persones i alumnes, que avui en dia, mostren un interès inusitat cap al món de la pilota.


En el present curs escolar comptem amb tres grups a l'escola de pilota del Club Pilotari de Castelló.


TRINQUET MUNICIPAL DE CASTELLÓ.
Situat al Parc Esportiu del Sindical (pròxim a l'Hospital General de Castelló, en la nova Ronda Nord)

  • Grup d'iniciació: DIMARTS i DIJOUS de 17:30 a 18:30 hores
Xiquetes i xiquets d'edats compreses entre 5 i 9 anys aproximadament que volen iniciar-se en el joc a mà.
  • Grup de perfeccionament: DIMARTS i DIJOUS de 17:30 a 18:30 hores
Xiquetes i xiquets d'edats compreses entre 10 i 16 anys que comencen a endinsar-se en el món de la pilota i volen experimentar en la competició interclubs (els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana)


CEIP ISABEL FERRER.
  • Grup d'iniciació: DIMARTS de 17:15 a 18:15 hores
Xiquetes i xiquets d'edats compreses entre 6 i 12 anys que volen iniciar-se en el mon de la pilota i en el joc a mà.
Si vols apuntar-te a l'escola municipal de pilota de pilota valenciana del Club Pilotari de Castelló envia un mail al correu del club.
clubpilotarics@hotmail.com