FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

Escola d'adults

Curs 2017


L'escola d'adults de pilota torna a la seua activitat després de molt de temps i tornem a l'IES La Plana. A partir d'ara, dimecres i dijous a les 19:00 ens reunirem per jugar al minitrinquet i frontó de l'IES La Plana. Animem a vindre a tota persona adulta que tingue la inquietud de conéixer l'esport! No importa el nivell ni el grau de coneixement del joc!

Si vols aprendre a jugar o més informació posat en contacte amb nosaltres via correu electrònic clubpilotarics@hotmail.com.