FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

dimarts, 12 de febrer del 2013

MAGDALENA 2013


Estem acabant de configurar totes les activitats del Club Pilotari de Castelló per a la Magdalena del 2013. Us podem avançar les següents activitats ja confirmades:


El primer dilluns dia 4 de Març  "V Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana"

            Partida de professionals a les 18:30 hores, al nou trinquet de Castelló situat al parc esportiu el sindical. Encara no tenim confirmats els jugadors de la partida en quant la empresa Val-net ens confirme els jugadors penjarem el cartell al bloc.

            El que ja sabem serà la Partida de joves promeses que es farà abans de la de professionals a partir de les 16 hores:

                                            Pablo de Borriol i Colau II
                                                           contra
                                Javi de Massamagrell i Victor de Meliana


El dimecres dia 6 de Març, com es tradició en el nostre Club des de la dècada dels vuitanta:

            Partida d'exhibició al carrer de Galotxa. Aquesta es farà al carrer Gràcia, al costat de la casa dels caragols. La partida serà entre els jugadors del nostre Club.



VOS CONVIDEM A TOTES LES ACTIVITATS DEL CLUB.
ANIMEU-VOS A GAUDIR DE LA PILOTA VALENCIANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada