FESTES DE LA MAGDALENA 2017

Ja estem comptant els dies per a l'arribada de les nostres festes de La Magdalena. El Club Pilotari Castelló i el Patronat Esports Castelló estem organitzant un gran acte per al dilluns dia 20 al Trinquet Municipal que comença a les 18 h. Presentem una barreja, música popular de la mà del cantant Pep Gimeno 'Botifarra' i a continuació podrem gaudir del nostre esport autòcton amb una partida de luxe que enfronta a "Genovés II i Dani contra Pablo de Borriol , Jesús i Bueno".
A més el club li farà un reconeixent a la carrera professional del jugador Dani de Benavites que es retirarà en uns mesos.

Podeu adquirir les entrades a les Llibreria Babel i Llibreria - papereria 'El Passeig' (raval universitari). També hi haurà disponibles a la venda el dia de la partida al mateix trinquet, fins a cobrir l'aforament.
Vos esperem! Fem cultura i esport a Castelló

dijous, 16 de març del 2017

Presentació dels actes de pilota per les festes de la Magdalena, en el programa la Tribuna de Toni Alegre. EnricPorcar (regidors d'Esports de Castelló), Lluís Ramos (secretari del Club Pilotari Castelló) i Manolito Martí (representant del Club Pilotari Castelló), ens presenten una programació que junta cultura i esport, festa i tradició, per animar a les castellonenques i castellonencs a participar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada